Te verwachten resultaat

Trauma veroorzaakt spanningen in het lichaam. Deze spanningen leiden op lange termijn tot ziekten, ongemakken en mankementen.

Het is soms best verrassend wat het effect kan zijn van een paar traumasessies! dit effect deint rustig door in je leven. Je merkt het niet de eerste dag, maar maanden later merk je op: oh, ook dit is veranderd!

Wat zijn de resultaten van traumahealing of traumatherapie?

  • spanning in het lichaam neemt af: op korte termijn ben je moe van traumasessies en op lange termijn ontlaadt je lichaam de spanning
  • door aan één trauma te werken, verandert er van alles in je leven dat jij daarom niet met dit feit/trauma connecteerde
  • je gaat de dingen anders bekijken en dit heeft een diepe impact op jezelf en je omgeving
  • als je niet meer doet wat je gedaan hebt, zal je niet meer passen in je omgeving waar je tot dan paste: er ontstaat een nieuw netwerk rondom jou
  • de spanning neemt af en je komt meer tot jezelf

Getuigenissen

Traumahealing is een bijzondere techniek. Je hoofd weet niet wat er gebeurt, je lichaam neemt over op zoek naar rust.

Katrien B.

De theorie van traumawerk helpt mij dagelijks in omgang met mensen. Ik heb eindelijk door wat aan de hand is in bepaalde situaties.

Els VK

Ik versta er niets van, maar het werkt. Meer is niet nodig.

Chantal K.

Ik dacht dat ik therapie-resistent was. Traumawerk gaat onwaarschijnlijk snel tot de essentie en dit op een veilige en eenvoudige manier.

Sofie VL

Ik had geen idee hoe een bedrijf een trauma kon hebben, nu is het mij echt wel duidelijk.

Stefaan DK

Nu is het duidelijk hoe we met de beste bedoelingen elkaar telkens in trauma duwden in onze relatie. Bedankt voor de inzichten!

Isabel en Geert VC

Ik dacht dat bij traumahealing veel drama en tranen te pas kwamen, niets is minder waar. Er wordt meer gelachen dan je je kan voorstellen.

Jan B.

Traumawerk is zo subtiel, zo krachtig en zo efficiënt dat ik niet versta dat niet meer mensen dit aanleren.

Carl F

Ik had geen idee hoeveel spanning ik in mijn lichaam had, voor mij was die spanning normaal. Nu voel ik het verschil!

Frank VDB

Ik had een totaal ander beeld van trauma. Iedereen heeft kleine trauma’s die blijkbaar wel alle dagen in de weg staan. Er lijkt eentje opgelost, Thanks.

Michel DK