Healing repetitiepatroon

Healing repetitiepatroon: Traumahealing is speciaal, er bestaat namelijk een copy-paste factor. Via traumahealing leer je iets aan aan het lichaam, dat het op zijn/haar beurt zal toepassen op andere trauma’s.

Trauma repetitiepatroon: Trauma heeft een herhalingsfactor. Als je een trauma meegemaakt hebt, zal je lichaam dit een paar keer herhalen in je leven, met als doel om het uiteindelijk te healen. Je lichaam wil een vroeger trauma healen en als het niet weet hoe, zal het de situatie in een andere vorm herhalen en eigenlijk hertraumatiseren. Vb je ouders scheiden als jij kind bent, je beste vriend verhuist kort erna, later maak je zelf een paar breuken en scheidingen mee. Je herhaalt telkens hetzelfde trauma met altijd een variatie en die gelijkaardige trauma’s klitten ahw samen in jouw lichaam, zoals een tros druiven. Bij traumahealing kan je kiezen om met een kleine druif van deze tros te werken en zo je lichaam te leren hoe het trauma kan healen. Eens je dit met een paar kleintjes gedaan hebt, zal je lichaam dit vanzelf beginnen copy-pasten!

Healing repetitiepatroon: Eens je weet hoe je één trauma moet aanpakken kan je dat nadien met andere trauma’s ook doen. De werkwijze is voor elk trauma nagenoeg dezelfde. Door zijn primaire structuur onderscheidt trauma zich niet door de aard van de gebeurtenis, maar wel door de plaats in het lichaam. Op die manier gaat traumatherapie na een tijdje autonoom door in je lichaam.

Getuigenissen

Traumahealing is een bijzondere techniek. Je hoofd weet niet wat er gebeurt, je lichaam neemt over op zoek naar rust.

Katrien B.

De theorie van traumawerk helpt mij dagelijks in omgang met mensen. Ik heb eindelijk door wat aan de hand is in bepaalde situaties.

Els VK

Ik versta er niets van, maar het werkt. Meer is niet nodig.

Chantal K.

Ik dacht dat ik therapie-resistent was. Traumawerk gaat onwaarschijnlijk snel tot de essentie en dit op een veilige en eenvoudige manier.

Sofie VL

Ik had geen idee hoe een bedrijf een trauma kon hebben, nu is het mij echt wel duidelijk.

Stefaan DK

Nu is het duidelijk hoe we met de beste bedoelingen elkaar telkens in trauma duwden in onze relatie. Bedankt voor de inzichten!

Isabel en Geert VC

Ik dacht dat bij traumahealing veel drama en tranen te pas kwamen, niets is minder waar. Er wordt meer gelachen dan je je kan voorstellen.

Jan B.

Traumawerk is zo subtiel, zo krachtig en zo efficiënt dat ik niet versta dat niet meer mensen dit aanleren.

Carl F

Ik had geen idee hoeveel spanning ik in mijn lichaam had, voor mij was die spanning normaal. Nu voel ik het verschil!

Frank VDB

Ik had een totaal ander beeld van trauma. Iedereen heeft kleine trauma’s die blijkbaar wel alle dagen in de weg staan. Er lijkt eentje opgelost, Thanks.

Michel DK