Angst van jezelf

Wij leven in een maatschappij vol van verwachtingen en projecties. Hierdoor kunnen we onszelf heel moeilijk ontwikkelen.

Onze maatschappij is er één van eenheidsworst aan de ene kant en extremen aan de andere kant. Waar is de gezonde ruimte voor jezelf? Je hebt meelopers en rebellen, maar hoe doe je dat, je eigen ding doen? Hoe ziet dit eruit?

Casussen tonen dat angsten om jezelf te durven en mogen zijn en om jezelf te tonen, te maken hebben met het kiezen van een groep waar jij toe behoort.

Het volgende beeld maakt misschien duidelijk waar het over gaat: Durf je als giraf uit de groep olifanten te stappen op zoek naar de groep giraffen en ondertussen even in niemandsland te vertoeven, even in het lege midden om uit te zoeken wie en wat jij bent, om uit te zoeken dat jij een giraf bent! Durf je even nergens toe te behoren om jezlf te ontdekken en dan bewust te kunnen aansluiten bij een groep waar jij bij past?

Getuigenissen

Traumahealing is een bijzondere techniek. Je hoofd weet niet wat er gebeurt, je lichaam neemt over op zoek naar rust.

Katrien B.

De theorie van traumawerk helpt mij dagelijks in omgang met mensen. Ik heb eindelijk door wat aan de hand is in bepaalde situaties.

Els VK

Ik versta er niets van, maar het werkt. Meer is niet nodig.

Chantal K.

Ik dacht dat ik therapie-resistent was. Traumawerk gaat onwaarschijnlijk snel tot de essentie en dit op een veilige en eenvoudige manier.

Sofie VL

Ik had geen idee hoe een bedrijf een trauma kon hebben, nu is het mij echt wel duidelijk.

Stefaan DK

Nu is het duidelijk hoe we met de beste bedoelingen elkaar telkens in trauma duwden in onze relatie. Bedankt voor de inzichten!

Isabel en Geert VC

Ik dacht dat bij traumahealing veel drama en tranen te pas kwamen, niets is minder waar. Er wordt meer gelachen dan je je kan voorstellen.

Jan B.

Traumawerk is zo subtiel, zo krachtig en zo efficiënt dat ik niet versta dat niet meer mensen dit aanleren.

Carl F

Ik had geen idee hoeveel spanning ik in mijn lichaam had, voor mij was die spanning normaal. Nu voel ik het verschil!

Frank VDB

Ik had een totaal ander beeld van trauma. Iedereen heeft kleine trauma’s die blijkbaar wel alle dagen in de weg staan. Er lijkt eentje opgelost, Thanks.

Michel DK